Pajūrio naujienos
Help
2024 Gegužė
Pi 6132027
An 7142128
Tr18152229
Ke29162330
Pe310172431
Še4111825
Se5121926
Apklausa

Ar pritariate, kad centrinis Kretingos miesto stadionas būtų pavadintas Šaulių stadionu?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

Ar eisite į rinkimus balsuoti?

  • Gatvės interviu
  • 2011-02-11

Irena Šorienė:

- Neisiu, nes, mano nuomone, nėra už ką balsuoti. Neįmanoma susigaudyti, kas ką žada - labai jau daug žmonių pretenduoja į Savivaldybės tarybą. Be to, mane supykdė tai, kad partijose šitiek daug giminių – tai labai nesąžininga. Šiek tiek jau domėjausi kandidatais. Eičiau balsuoti tik tokiu atveju, jei tarp kandidatų būtų iš tiesų rimtų žmonių, žinančių, kaip pagerinti rajono žmonių gyvenimą.

Juozas Urbašius:

- Ketinu nebalsuoti, nes nei aš ką iš tų kandidatų pažįstu, nei kas nors po naujų rinkimų pasikeis. Esu labai nusivylęs rajono politikais – jau daugelį metų Kretingoje niekas nesikeičia. Vargu, ar kas nors naujo įvyks ir išrinkus naują tarybą. Kita vertus, jei dauguma nuspręs nebalsuoti, prireiks pakartotinių rinkimų – tai kainuos mums patiems, mokesčių mokėtojams.

Gileta Šimkienė:

- Reikia būtinai eiti balsuoti, nes juk negali būti rajonas be valdžios. Kažką išsirinkti vis tiek teks. Tik nežinau, ar man pavyks atiduoti savo balsą – gyvenu Kaune, į Kretingą atvykau laikinai prižiūrėti savo vaikų namų, nes jie išvyko. Kaune einantys į rinkimus ne itin aktyvūs – mažai reklamų, Kretingoje lyg ir daugiau. Gal lengviau rinkėjams bus pasirinkti.

Algirdas Buivydas:

- Žiūrint, kokie bus kandidatai į tarybą. Jei pamatysiu vertų ir galinčių tvarkytis rajone, balsuosiu. Man pačiam artimiausios socialdemokratų mintys ir pažiūros, todėl pasidomėsiu, kas iš šios partijos kandidatuoja į tarybą. Kiek tenka pasikalbėti, žmonės yra labai nusivylę politika, bet tai jokiu būdu nereiškia, kad galima rinkimus boikotuoti – valdžią išsirinkti būtina.

Kalbino Diana JOMANTAITĖ, fotografavo Darius ŠYPALIS


Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas