Pajūrio naujienos
Help
2024 Gegužė
Pi 6132027
An 7142128
Tr18152229
Ke29162330
Pe310172431
Še4111825
Se5121926
Apklausa

Ar pritariate, kad centrinis Kretingos miesto stadionas būtų pavadintas Šaulių stadionu?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

Pranas Gudas:

- Politika nesidomiu, Savivaldybėje jokių reikalų netvarkau ir manau, kad patys politikai išrenka tuos, kurie ir užima reikiamus postus. Tad balsuok nebalsavęs, į Savivaldybę patenka tie, kuriems reikia. Nors iš tikrųjų Savivaldybėje turėtų dirbti žmonės, kurie yra sąžiningi ir nori dirbti ne tik sau, bet ir žmonėms.

Janina Galdikienė:

- Yra trys pagrindinės savybės, reikalingos žmogui, einančiam į politiką. Jis turi būti sąžiningas, doras ir nesavanaudiškas. Mūsų politikai linkę dirbti tik savo naudai, nors yra išrinkti atstovauti žmonėms. Einantys į tarybą privalėtų turėti aukštąjį išsilavinimą ir būti pakankamai jauni – kad turėtų ištvermės imtis didelių darbų.

Vytas Sušinskas:

Politikas turi suvokti ir sugebėti atstovauti savo rinkėjams, o ne savo interesams. Taigi svarbiausia savybė, kurios reikia einančiam į Savivaldybę, yra sąžiningumas. Išsilavinimas kartais gali neturėti reikšmės, jei iš tiesų išmanai savo sritį. Labai svarbu amžius – reikėtų sulaukti bent 40-ies. Tokio amžiaus žmogus jau turi patirties ir žino, ką daro.

Vaida Šypalytė:

- Kiekvienam Savivaldybės tarybos nariui reikėtų turėti gyvenimiškos bei darbo patirties. Rajonui vadovaujantiems politikams reikalingas ir atitinkamas išsilavinimas – politikos mokslai, ekonomika, svarbu, kad išsilavinimas būtų susijęs su politika, valdymu.

Kalbino Diana JOMANTAITĖ, fotografavo Darius ŠYPALIS


Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas