Pajūrio naujienos
Help
2024 Gegužė
Pi 6132027
An 7142128
Tr18152229
Ke29162330
Pe310172431
Še4111825
Se5121926
Apklausa

Ar ketinate savanoriškai registruotis į karo komendantūrą?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

Energetikos ministro padėkos raštą Dainiui Budriui (kairėje) įteikė Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos tarybos pirmininkas, akcinės bendrovės „Kauno energija“ generalinis direktorius Tomas Garasimavičius.

Profesinės energetikų dienos, kuri minima kasmet balandžio 17 d., proga Trakuose, Užutrakio dvaro sodyboje, Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos (LŠTA) organizuotame renginyje buvo pagerbti ir apdovanoti šalies šilumos sektoriuje dirbantys ir savo profesionalumu pasižymintys darbuotojai, tarp jų – ir visas būrys kretingiškių.

Uždarosios akcinės bendrovės Kretingos šilumos tinklai direktorius Dainius Budrys už inovatyvius ir tikslingus sprendimus šilumos ūkio veiklai gerinti, gerųjų valdysenos praktikų diegimą bendrovėje – procesinio valdymo ir darbo procesų skaitmenizavimą, bendrovės pelningą darbą, kuro kontrolės ir kokybės užtikrinimą buvo apdovanotas Lietuvos Respublikos energetikos ministro Dainio Kreivio padėkos raštu. Kretingos šilumos tinklų direktoriaus pavaduotojas Tomas Liaučys už savo darbą pelnė šilumos energetiko garbės ženklą. Už nuopelnus darbe Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos padėkos raštus šventėje gavo Kretingos šilumos tinklų Finansų padalinio vadovė Sofija Paulauskaitė, katilų kūrikas Virgilijus Stonkus, Šilumos ūkio skyriaus vadovas Audrius Beniušis, Energetikos ir IT skyriaus vadovas Egidijus Kivilis, įmonės administratorė Rūta Dorelienė.

„P. n.“ informacija


Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas