Pajūrio naujienos
Help
2024 Gegužė
Pi 6132027
An 7142128
Tr18152229
Ke29162330
Pe310172431
Še4111825
Se5121926
Apklausa

Ar pritariate, kad centrinis Kretingos miesto stadionas būtų pavadintas Šaulių stadionu?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

„Futboliuko“ varžytuvių dalyviai, organizatoriai, talkininkai

Šiemet rajoninės „Futboliuko“ varžytuvės vyko naujajame Kretingos sporto centre. Varžytuves inicijavo Lietuvos futbolo federacija ir Masinio futbolo asociacija. Jau vienuoliktą kartą, nuo 2011 metų, varžytuves suorganizavo Kretingos lopšelio-darželio „Pasaka“ komanda. Šiemet jas organizavo priešmokyklinio ugdymo mokytoja šių eilučių autorė Inga Žiaušienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aušra Žemaitienė, joms talkino ikimokyklinio ugdymo mokytojos Stasė Anužienė ir Agnė Skliuderytė.

Varžytuvėse dalyvavo 102 vaikai iš 10 rajono įstaigų: lopšelių-darželių „Pasaka“, „Žilvitis“, „Ąžuoliukas“, mokyklos-darželio „Žibutė“, Salantų gimnazijos Ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Rasa“, Marijos Tiškevičiūtės mokyklos, Vydmantų gimnazijos Ikimokyklinio skyriaus „Pasagėlė“, Jokūbavo Aleksandro Stulginskio mokyklos-daugiafunkcio centro, Kurmaičių pradinės mokyklos, Darbėnų gimnazijos Ikimokyklinio ugdymo skyriaus.

Prieš pradedant varžytuves apšilimo mankštą vedė krepšinio gerbėjos mokytoja Agnė Skliuderytė ir lopšelio-darželio „Žilvitis“ mokytoja Žydrūnė Paulina Zulcaitė.

Vaikų komandos žaidė šešiose paruoštose aikštelėse, kuriose teisėjavo futbolo akademijos „Minija“ treneriai: Martynas Viluckas, Arvydas Balsevičius, Dangirdas Žilinskas ir Arūnas Dievinas.

„Futboliuko“ žaidimu siekiama skatinti, stiprinti draugystę ir sportinį bendradarbiavimą tarp projekto organizatorių, dalyvių, o taip pat ir kaimyninių bendruomenių. Stengėmės šitų tikslų pasiekti, nes nugalėjo draugystė, vaikai patenkino norą judėti ir buvo apdovanoti. Vaikų mokytojoms taip pat buvo organizuotas mini turnyras. Žaidė dvi mokytojų komandos, o vaikai emocingai jas palaikė.

Ir kitais metais tradicinėse varžybose lauksime tokio gausaus būrio mažųjų sportininkų.

Inga ŽIAUŠIENĖ

Mokytoja


Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas