Pajūrio naujienos
Help
2024 Gegužė
Pi 6132027
An 7142128
Tr18152229
Ke29162330
Pe310172431
Še4111825
Se5121926
Apklausa

Ar pritariate, kad centrinis Kretingos miesto stadionas būtų pavadintas Šaulių stadionu?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

Balandžio 26 d. Kretingos „Minija“ žaidė VII turo rungtynes „TOPsport“ I lygoje ir išvykos rungtynėse išbandė jėgas su Plungės „Babrungu“. Šios rungtynės pasibaigė nulinėmis lygiosiomis, ir „Minija“ papildė savo taškų kraitį.

Rungtynes aktyviau pradėjo šeimininkai, atakų banga užklupę „Minijos“ komandą: 13-ą min. jie atliko pavojingą baudos smūgį, bet vartininkas Rostyslav’as Bielov’as atrėmė smūgį, 17-ą min. pabandė smūgiu iš toliau užklupti mūsų vartininką, bet jis buvo pasirengęs ir vėl atrėmė smūgį. Įpusėjus kėliniui abi komandos liko žaisti ne visos sudėties, kai raudonas korteles prieš save išvydo Pierre Merveil Okende, varžovų komandoje – Deividas Butkus. 36-ą min. varžovai turėjo realiausią progą pasižymėti, po perdavimo iš aikštės gilumos vienas prieš vartininką iššoko varžovų puolėjas ir permetė kamuolį per vartininką R. Bielov, bet Deividas Šiuša meistriškai sulaikė kamuolį, kuris buvo visiškai šalia „Minijos“ vartų. 63-ą minutę galimybę prie šeimininkų vartų turėjo ir svečiai – Tobi Sabitu perdavė kamuolį Kohei Yoshida, bet šio smūgis iš 14 m nepavyko ir rimtesnių problemų varžovų vartininkui nesukėlė. 72-ą min. legionierius iš Japonijos K. Yoshida turėjo dar vieną galimybę prie varžovų vartų ir nuo 15 m pavojingai smūgiavo, bet pataikyti į vartus nepavyko. Per teisėjo pridėtą laiką varžovai turėjo dar vieną pavojingą momentą, bet iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti į vartus ir tuo varžybos baigėsi. Sužaidus septynis turus mūsų komanda su 7 surinktais taškais šiuo metu užima XI turnyrinės lentelės poziciją.

Prieš tai balandžio 21 d. Kretingos „Minija“ Lietuvos futbolo federacijos taurės pirmajame etape 3:0 nugalėjo FK „Futboliukas“ ir žengė į antrą etapą, kuriame susitiks su Marijampolės „Sūduva“. Du įvarčius šiame susitikime pelnė P. M. Okende, vieną pridėjo Vilius Kazlauskas.

Septinto turo rungtynėse „Minijos“ komandai atstovavo: vartininkas Rostyslav’as Bielov’as, Ernestas Mockus (kapitonas), Deividas Šiuša, Vilius Kazlauskas (46 min. Kohei Yoshida), Aidas Pipiras (65 min. Gabriel Gugovskis), Mantas Gedutis, Tobi Sabitu (90 min. Leonardo Glugovskis), Nark Junior, Bekaye Diawara, Pierre Merveil Okende (34 min. raudona kortelė), Deividas Pipiras (78 min. Edgaras Drąsutis).

Jau šį penktadienį Kretingos „Minija“ 18.00 val. namie priims lygos lyderį 17 taškų savo kraityje turintį Klaipėdos „Neptūną“, o gegužės 7 d. 17.30 val. namuose LFF taurės II etape susitiks su Marijampolės „Sūduva“.

Tomas KUBILIUS


Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas