Pajūrio naujienos
Help
2024 Balandis
Pi18152229
An29162330
Tr3101724
Ke4111825
Pe5121926
Še6132027
Se7142128
Apklausa

Ar praneštumėte apie narkotikų vartojimą anonimiškai tel. 8 700 60777?

Taip
Ne
Neturiu nuomonės
Komentarų topas

Išrinko Ingridą Šimonytę, sudarė kandidatų į Savivaldybės tarybą dešimtuką (67 komentarai)

LT LithuaniaKretingiškis
2018-11-06 22:51:18
Jau bandau įsivaizduoit kokią odę džiaugsmui sukurs dondubas, kai socdemai paskelbs savo programą :))))
LT LithuaniaDondūbas
2018-11-06 23:19:03
Ilgai mąstėt, kol sugalvojot sakinuką, vieną kitą. Sudėtinga, kai galvose tik pavydo demonai, baimės, nepasitikėjimas ir amžinas nerimas, jog ne visi tokie kvaili, kaip galvojama. Kad ant žodžio "inicijuoti" pasikabins rajono tamsuoliai, kurie vargsta vienkiemiuose ir sapnuoja savarankiško gyvenimo namus. Tai tokio lygio utopija kaip patikėti, kad žemė kvadratinė. Bet tiek to, tikėjimas galinga jėga, tai dar šiokios tokios viltie esama. Bet, kad tarybos nariai geranoriškai pasirašys po pažadu nedalyvauti konkursuose, jau net Pasakos darželio vaikai nepatikėtų. Apčiuopti realybę yra menas, kurį įvaldo ne visi. Menas yra suburti žmones, gebančius nors tris programos sakinius parašyti, jog jie turėtų svorį. Kūrybinio rašymo dirbtuves dar būtų įmanoma naujojoje bibliotekoje organizuoti, bet širdimi jaučiu, jog jūs prasti mokiniai ir laiko ne tiek daug elementarių tiesų kartojimui.
Fanatizmas yra baisus reiškinys. Racionalus protas ir kritiškas vertinimas žinančiųjų privilegija, matančių tris žingsnius pirmyn, o ne tikinčių demokratijos šventės fejerverkais kaip pergale. Pergale prieš ką?? Prieš Ušacką?? Gal tik pergalę prieš anūką, kuriam valdyti ponią kasininkę (atsiprašau, ex Finansų ministrę) daug lengviau nei V. Ušacką.
Balsuočiau už bet ką, tik ne už konservatorių sąrašą. Ir šiam vakarui taškas. Socialdemokratų programą taršysim tada, kai ji bus.
Įpraskime kalbėti apie tai, apie ką tema. Gerbkim save ir tuos, kurie skaito šitą skiltį vietoj horoskopo gerdami rytinę kavą. Originalumo, broliai, gi atsinaujinę esat, įkvėpti naujų pranašų, parodykit, ką galit, nes rašyti bet ką gali visi, o rašyti kokybiškai, pradedu galvoti, kad tik AŠ ;)
LT LithuaniaKonservatoriai
2018-11-06 23:50:47
Gerb. Dondūbe, vėl klaidinate visuomenę. Buvo pristatytos tik kelios programos tezės, bet jau kiek jos jus išgąsdino, ypač tas administracijos direktoriaus skyrimas konkurso būdu. Nepanikuokit tiek. O verslininkai tarybos nariai nenorės apsispręst, galės dirbt įsijuosę, pasimatys jų asmeninis požiūris į tai.
LT LithuaniaDondūbas
2018-11-07 00:10:51
Nediagnozuokite mano baimės lygio, nes bijau tik pats savęs. Ir jokios tezės man kraujospūdžio nepadidina, tam reiktų gero konjako. Čia jus apima isteriška karštinė, kai tik Dondūbas sukala mažas vinukes į papuvusią tvorą. Ir apskritai, aš apie ratus, o jūs apie batus. Bet čia tokia kultiūra, nepaisyti jokios etikos, sukti tą pačią mintį kaip sugedusią vinilo plokštelę, kol man pradeda skrandžio rūgštis kilti, o patys patikit, kad tai, ką išklykiat, yra tiesa. Taip nėra. Galit ir ant bažnyčios tas tezes iškalti, nebus direktorius renkamas konkurso būdu, nors verk. Bent jau ne prie šio Seimo ir ne šiuose rinkimuose. Svajoti galima. Svajokit. Gi kiek galiu kartoti, realiai vertinti teisės aktus, yra aukštasis pilotažas. Einant į merus savivaldos įstatymą jau reiktų mintinai mokėti. Konstituciją apskritai kaip Tėve mūsų kartoti. Bet ką daryti, kai nemoki nei Konstitucijos, nei poterių? Skambinti Radžiui ar a sakyti, kad visi blogi, o konservatoriai yra dangaus mana, kuri pamaitins Kretingą.
LT LithuaniaKokia
2018-11-07 05:57:12
Cia ,,polytine kova ‘ imituojama, rasinejant beprasmiskas zodziu paklodes? Visa kadencija polytiniai tipo priesai dirbo ranka rankon nuomelzio naudai daznai ignoruojant sveika prota .Matyt taip bus dirbama ir ateityje, nes sio dubo beprasme rasliava imituojant skirtumus tai rodo.
LT LithuaniaIr
2018-11-07 06:04:28
Is kur nuomelziniai toki rasytoja istrauke? Plugo ir zagres ideologines kovos imituotoja. Gal cia dovana kretingiskiams tarptautines makaronu dienos proga?
LT LithuaniaPasiūlymas
2018-11-07 11:16:25
Pagaliau nors vienas komentatorius normalus atsirado - ne toks dūbas kaip kiti. Vietomis mažumėlę save pervertinantis ir pasikėlęs, bet visumoj išsiskiria pilkoj rašliavoj. 'Maladiec', Dondūbai .... tik nelaikyk savęs pasaulio bamba :-)
LT LithuaniaKai
2018-11-07 14:00:36
Konservatoriu purvais drabstomi visi turintis kita nuomone,Dondubo komentaras suteikia vilti,kad ne konservatoriu jegoms paskandinti Lietuva purve.
NO NorwayApie
2018-11-07 14:42:57
Kokius konservu purvus cia kliedima? Rajono valdzios laivas kartu su konservais sekmingai plaukia i Jauryklos sleni i galutine valdzios ir jos skelbiamu vertybiu degradacija.
LT LithuaniaIr
2018-11-07 21:23:12
Jokie dubai su savo kliedesiais cia nepades. Kas tu bebutum kokios partijos ir pakraipos, buk geras, NEVOK is savo kaimyno ir Lietuvos.
LT LithuaniaDondūbui
2018-11-07 21:45:36
turbūt vaistukai baigėsi, paaštrėjimas prasidėjo? Kaip gerai kad bent čia žmogus gali išsilieti. O tai aplinkiniams taptų pavojinga būti šalia.
LT LithuaniaDondūbas
2018-11-08 00:48:03
Tai labas vakaras. Liūdit, kaip matau. Esama ir fanų, spaudžiu dešinę, kurie visgi geba atskirti pelus nuo grūdų. Atsiprašau, kad negaliu Jums skirti daug dėmesio, nes šiaip gyvenu gyvenimą ne tik šioje ašarų pakalnės galaktikoje. Turiu žemiškų reikalų, o ir šiaip nesu bankrutavusios įmonės direktorius, turintis daug laisvo laiko, kuris gali apeiti visus Kretingos akmenis ir pažiūrėti, o kas gi po jais žiemoja. Bet pasistengsiu nenutolti nuo būties realijų ir progai pasitaikius sukurti jums po mažytę demokratijos šventę. Tikrą. Nesumeluotą.
Galvoju, ar nereiktų sudaryti bibliografijos sąrašo, ką privalo perskaityti konservatorių gynėjai, prieš atverdami burneles. Kadangi demokratijos šventė pasitarkim - ar reiktų? Nuomones žinote, kur išsakyti - čia ir dabar. Ir prašau, be mizerijų ir nuomilžių, nes labai jau skurdėja žodynas, o aš mėgstu įvairovę.
Aš šiaip ir prieš konservatorius neturiu nieko labai prieš, kadaise už juos esu atidavusi vieną kitą balsą, bet ne Savivaldos rinkimuose. Tik paskutiniu metu anūko propaganda jau mano asmens nebeįtikina. Kaip ir nebeįtikina žodiniai pareiškimai laidelėse, skambūs šūkčiojimai iš tribūnos, o va realybė būna paprasta - paramėlė Austėjos imperijai, tie patys lytiniai troškimai ainiuolais apsimetančių majauskų galvose. Tuos pačius vėjus bandoma atnešti ir į Kretingos kuluarus,, tik rinkėjas dar nepasiruošęs apkursti (tikiuosi, kad nepasiruošęs), ir demagogija, kad žmogus einantis į bažnyčią tolygus uoliam katalikui, nepatikės. Esama posakio, kuo arčiau bažnyčios, tuo toliau nuo Dievo. Kaip ten su konservatorių pamaldumu, kurie į krūtinę mea culpa mušasi tik esant reikalui ir patogiai situacijai. Kai situacija nepalanki, pasninkauja gerdami artimo kraują, plūsdami ir kaltindami būtais ir nebūtais dalykais. Neteisk, ir nebūsi teisiamas, ar ne, gerbiamas kandidate į Kretingos rajono merus? Kai norėjosi adaptuotis Taryboje, gerai buvo šildytis ir daugumos gretose, uždavinėti menkaverčius klausimus posėdžių metų, turint vienintelį tikslą, įrodyti, kad nesi bebalsė žuvis (teatleidžia man TT partijos narys Vaidas Butkevičius, jis matyt yra nusprendęs tylėti visus 4 metus). Viskas buvo gerai, nieko nesinorėjo tikrinti, ieškoti sliekų prie minus 15 laipsnių šalčio, o va šis ruduo ypatingas. Gal saulės per daug, D vitamino perteklius. Nepatinka konservatoriams visi, ir socdemai, ir liberalai (šitie tai visai Lietuvai nepatinka), ir patys sau nepatinka. O kai amžinas nepasitenkinimas viskuo lieka suorganizuoti tariamą raganų medžioklę, kurioje net nežinoma, ką norima pagauti. Tikslas paprastas ir elementarus, parodyti, kad aš neva ne toks, kaip fariziejus Domarkas, aš geresnis, nes aš katalikas, aš į akis šypsausi, o už nugaros nepagaląstą peiliuką laikau. Aš dabar truputį padarysiu mažą šou su KOntrolės komitetu ir kretingiškiams parodysiu, kaip jie man rūpi, kaip broliai ir seserys Kristuje. Aleliuja!!!! Velykos tik po rinkimų, prisikėlimo anksčiau nebus. Ir konservatorių sąrašas nepakvips egzotiškomis figomis, nepaisant garsiai tariamo pažado, kad mūsų partija atsinaujinusi ir turinti vertybes. Vertybes, orientuotas tik į save. Nors, po galais, visų mūsų nagai į save lenkti. Ko čia stebėtis. Laukiu nesulaukiu, kada apie krikščioniškas vertybes įmonėje "Akmena" papasakos koks nors naktinis sargas.
O šiaip tai labai džiugu, kad kai kurie mąstote panašiai kaip ir aš, tik gal nedrįstate reikštis. Drąsiau, demokratijos šventė atvira visiems, dalyvaukime. Gal iki rinkimų susidraugausime ir surengsime šventinius sekmadienio pietus Lurdo slėnyje. Susipažinsime, pažiūrėsime vienas kitam į akis, palinkėsime ramybės ir taikos. Šia gražiai gaida norėčiau ir baigti šio vakaro poterius. Džiaukitės išasfaltuotu žiedu, braukite kalendoriuje dienas iki darbų Žemaitės alėjoje pabaigos, ir gyvenimas palengva mums visiems pagerės. Ir prie to niekuo nebus prisidėję konservatoriai. Ačiū Dievui.
LT LithuaniaDubiniai
2018-11-08 06:17:02
Galetu selmadieniais rinktis Jauryklos slenyje. Pasidziaugtu nuomelziniu ,,investicijomis ‘.
LT Lithuaniato Don...
2018-11-08 06:57:20
nu tikrai matosi, kad vaistai baigėsi :-D
LT LithuaniaDondūbas
2018-11-08 07:13:55
Uspakajonsus dažniausiai vartoja tie, kurie žino du žodžius "nuomilžys" ir "LED kryžius". Kai esi ribotas, tai ne tik gyvenime, bet ir komentaruose. Susikalbėti ta pačia kalba būna sudėtinga ne tik komentatoriams, galintiems išspaust tik patyčiomis atskiestą repliką, be turinio, bet ir žmonėms gyvenime. Arba atrajoji tik tuo, ką turi - pykčiu, įžeidimais ir mintimi be turinio. Kokia didžioji dauguma tautos, tokie ir Seimo, savivaldybių tarybų nariai. Renkame panašius į save, nes kitokių tiesiog nesuprantame. Ir jūs dėl to net nekalti.
LT Lithuania
2018-11-08 09:25:03
Dondūras čia gerai pavarė. Sklandžiai, aiškiai, motyvuotai. Ir netingi... rašyti-išsakyti. Su pagr. mintim pilnai sutinku. Bet.... Netikiu, kad kas pasikeis. Tai rašymas dėl rašymo. Juk mes viską matom ir gyvenam toje terpėje. Mes-tu, jis,ji... Kas aukščiau pasilips (ant bačkos) to nepagausi-garsiau šaukos ir spjaudysis ant žemiau esančių. Ir ta "bačka" ne visus talpina. o tik mandresnius, iškalbingesnius ir šauniai prisitaikančius. Jei esi "kitoks"-tave suvalgys (Niam, niam, niam). Tad rinkis gausesnią partiją-savi išrinks į valdžią, nes nepartiniai beveik nebalsuoja. Kilo mintis , o reiktų analizę padaryti-kiek balsuoja (rinkimuose) nepartinių? Ir kam jų balsai "nueina" procentaliai. Tai va.
NO NorwayArgumentas
2018-11-08 10:36:42
Pries oponentus ,,baigesi vaistai. Tik tiek dubinis rasinetojas teisstenejo. Ir uz ka, mizereje, gauna pinigus?
LT LithuaniaK.G.
2018-11-08 10:39:33
Dondūbas (ė) rašė apie konservatorius: "kadaise uz juos esu atidavusi keletą balsų". Tai čia moters toks aštrus protas? Kažkokį portretą juk reikia susidėlioti :) Biški nuimt tos puikybės ir verti dėmesio rašineliai gautųsi. Man patinka. Tik kad tas kritinis mąstymas neištirptų tarp šališkumo ar meilės konkrečioms personoms, tada tie rašinėliai ir svorio turetų. Laikas parodys, nes atrodo "Dondūbas" rimtai dirbti nusiteikusi :)))) Konservatoriai, ieškokit savo dondubo :)))))
LT LithuaniaDondūbas
2018-11-08 11:24:10
Ne tokia svarbi Dondūbo lytis ar jo lytinė orientacija šiame kontekste. Esmė – cituojant oponentus, „išstenėti“ daugiau nei „mizerijos“, „nuomilžiai“, „LED kryžius“, „šv. Ontons“ ir kiti išsireiškimai, kurie tampa tam tikra mantra sakančiųjų lūpose. Paršiukai aptvare irgi kriuksi amžinai tą patį, nes kitaip nemoka. Kriuksi, nes alkani. Iš žmogaus, ypač einančio į politiką, vedančio paskui save minias tikiuosi daug. Ir tai normalu. Tikiuosi lyderystės, išminties, aukšto intelekto, žinių, sukauptos patirties ir gebėjimo suartinti nesuartinamus. Su visa pagarba konservatorių sąrašui (tam, kuris dabar skelbiamas), nematau nei vieno, ties kuriuo / kuria galėčiau priklijuoti šią etiketę. Esu kantrus žmogus, palauksiu galutinio, gal tikrai nustebins ir žemai lenksiu galvą, kad visgi Kretingos krašte esama asmenybių, krašto patriotų, norinčių savo protu, įžvalgomis dalytis su rajono visuomene. Palyginau ir praeitų rinkimų sąrašą, niekas nepasikeitė iš esmės penketuke, tik Jonas Drungilas dėl buvimo drungnu kol kas liko už borto. Bet gal partijos vadovybė atleis jam jo kaltes ir skirs garbingą vietą sąraše. Juk atleisti už klaidas yra partijos leitmotyvas?.. O gal jau nebe, gerbiamos kregždutės, gal tik atleidžiate tik savas nuodėmes, o už svetimas baudžiate viešu pasmerkimu? Daug klausimų ir maža atsakymų. Tik paprasta tiesa, gyvavusi nuo amžių senojoje Europoje, liudija, kad turtingos ir sočios, aprūpintos buvo tos šeimos, kurių vyrai rado būdus gerovei sukurti. Nesiimu vertinti AB „Akmena“ liūdnos baigties, tai padarys žinantys geriau, bet sunkiai mane įtikina pavyzdys žmogaus, nesugebėjusio įpūsti įmonei ugnies, išlaikyti sukurtų darbo vietų, o dabar besimatuojančio regalijas ir naktimis repetuojančio mero priesaikos žodžius. Stebuklų nebūna, rezultatai be patirties, be įgūdžių neatsiranda ir nuo postringavimo laikraščiuose apie meilę keliams ar susilpnėjusią (fiziškai ir protiškai) savivaldybės administraciją negimsta demokratija, kurianti rajono ekonominę pridėtinę vertę.
NO NorwayNejuokinkite
2018-11-08 11:37:26
Su savo partijomis. Puciama i viena duda. Jei ateitu zmogus nepakantus nuomilzinei sistemai kazkas galetu pasikeisti. O kad pokyciu valdantieji nenori ir ju paniskai bijo , rodo atsirades pasamdytas profesionalus rasinetojas rasantis uz kelis asmenis ir sedintis ne Kretingoje , nes nezino vietines specifikos. Be to zmogelio ir nervai netvirti. Neturint argumentu siulomi vaistai, paskui bus nervu ligonines ir t.t. Tegu rasineja. Uzsidirbs, mizereje. Juk pinigai nekvepia.
Jūsų vardas,pavardė:

Trumpas komentaras:

WWW.PAJURIONAUJIENOS.COM pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

WWW.PAJURIONAUJIENOS.COM privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. O taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.

Visos teisės saugomos. © 2006-2017 UAB 'Pajūrio naujienos'. Atsakomybės apribojimas. pingvinas